Polpo scottato con cipolla rossa in agrodolce (chiedere la disponibilitá)
Grillet blæksprutte med syltede rødløg (spørg om tilgængelighed)
Grilled octopus with sour/sweet red onion (ask for availability)
Vores menukort er udviklet med tanke for den gode smag, og stort set alt er lavet fra bunden for at kunne give dig som gæst en unik oplevelse.
Vi holder meget af vores gæster og vil altid gerne give dig den bedste oplevelse i vores restaurant.
Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvis du er allergiker, så vi kan tilpasse menuen efter dine behov!
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Grillet blæksprutte med syltede rødløg (spørg om tilgængelighed)
Grilled octopus with sour/sweet red onion (ask for availability)
Friteret risbold med safran og parmesan
Fried rice ball with saffron and parmesan cheese
Sardiner/Ansjoser i olie fra Grøndals
Sardines/Anchovies in Oil
Sicilianske fritter lavet på Kikærtemel. Serveret med Citron (Spørg om tilgængelighed)
Sicilian Street food Tradition made by Chick Peas fried as “French Fried.” Served with Lemon (Ask for availability)
Ostetallerken (spørg tjener efter dagens ost)
Cheese Platter (Ask the Waiter the Cheese of the Day)
Siciliansk Ratatouille med Aubergine, Oliven, Selleri, Kapers og Tomat
Sicilian Ratatouille with Eggplants, Olives, Celery, Cappers and Tomato
Skiver af italiensk Pølse
Slices of Italian Sausage
Italienske/Sicilienske Oliven
Italian/Sicilian Olives
Grillede Artistokker i Olie
Grilled Artichokes in Oil
Ristede Mandler
Roasted Almonds
Ekstra brød (2 stk.)
Extra bread (2 pcs.)
Bruschetta med ansjoser, tomat, kapers, hvidløg og burrata (kan laves vegetarisk)
Bruschetta with anchovies, tomato, cappers, garlic and burrata cheese (can be vegetarian)
Carpaccio af Okse med Parmesan, Balsamico og Ricotta med Trøffel
Homemade Beef Carpaccio, with Parmesan, Ricotta Cheese with Truffle Sauce and a Balsamico Reduction
Tynde skiver af Kalvekød med Tunmousse og Kapers
Slices of Veal with Fish Sauce made with Tuna, Eggs, Anchovies and Cappers
Rigatoni i Carbonara Sauce med sprød Guanciale (Bacon) og revet Pecorino
Rigatoni in Carbonara Sauce with crispy Guanciale (Bacon) and grated Pecorino
Linguine med blæk fra blæksprutte, burrata og revet citronskal
Linguine pasta with black ink sauce, burrata cheese and lemon zester
Gnocchi med tomatsauce, basilikumpesto, burrata og parmesan
Gnocchi with tomato sauce, basil pesto, parmesan cheese and burrata cheese
Risotto med pecorino, parmesan og amatriciana sauce (20 min ventetid – min 2 pers.)
Risotto with pecorino cheese and ragú from bacon (20 min waiting time – min 2 pers.)
Braiserede svinekæber glaseret med marsala, rosiner og appelsin, samt puré af porre/kartoffel
Braised Pork cheeks with Marsala wine, Raisins and Orange with Potatoes and Leek Puré
Siciliansk Vaffel med fyld af sød Ricotta
Sicilian Waffel Filled with sweet Ricotta Cheese
Mascarpone Is med varm Espresso og Kakaopulver
Mascarpone Ice Cream with hot Espresso and Cocoa Powder
Hjemmelavet citronsorbet
Homemade sicilian recepí lemon sorbet
Dagens dessert (Spørg tjener)
Today’s dessert (Ask the waiter)
( Der kan ikke vælges 2 pastaretter som en del af vores menu tilbud )
3 retter 390,- / 4 retter 470,-
Hvis der ønskes ost i stedet for dessert, koster det 85,- ekstra.
Hjemmelavet langtidsstegt skinke med pistacie, sød sennep og puré af æble og kanel
Homemade Ham with Apple and Cinnamon Puré, Pistachio and sweet Mustard
Ravioli med fyld af ricotta og parmesan samt mascarpone med timian og svampesauce
Raviolo pasta with Ricotta and parmesan, Mascarpone with Thyme and Mushroom ́s sauce
Gnocchi med græskar og pølse med fennikel, røget provola og pecorino
Gnocchi with Pumpkin and Sausage with Fennel, smoked Cheese and Pecorino
Braiserede svinekæber glaseret med marsala, rosiner og appelsin, samt puré af porre/kartoffel
Braised Pork cheeks with Marsala wine, Raisins and Orange with Potatoes and Leek Puré
Ricotta fondant med kandiserede appelsiner, kirsebærsauce, chokolade og ristede mandler
Ricotta hot heart with dried Orange, black Cherries, Chocolate and toasted Almond
Klar Grappa fra Veneto. En blanding af forskellige druer og lagret på ståltanke. En meget klassisk Grappa med nuancer af hvide Blomster, Pære og Krydderier.
Klar Grappa fra den piemontetiske destillatør, Berta 100%, fra Barbera-druer.
Destilleret med pot still-metoden på kobberkedler.
Blød smag med noter af Skovbund og Blomster.
Grappa lavet på Moscato. Det er en lys Grappa med elegance og aromatik.
Der er duft af friske Blomster og smagen er blød og afrundet.
Klar Grappa, destilleret hos Marolo. Klassisk Grappa med godt bid og fin aromatik.
Meget behagelig og vellavet Grappa.
Klar Grappa, destilleret hos Marolo. Også klassisk.
Men med lidt mere bid end Barbera-grappa. Høj kvalitet og meget vellavet Grappa.
Kvaset til denne Grappa kommer fra vinproducenten Maculan i Breganze.
Efter destillation hviler Grappaen sig i mindst tre år på små stålbeholdere.
Herefter vander man Grappa ned til 41% Vol med lokalt kildevand.
Resultatet er en delikat og alligevel fast Grappa med duft af Blåbær og Kirsebærsten.
Klar Grappa på Sangiovese-kvas.
En kompleks Grappa med en silkeblød tekstur og nuancer af Tobak, Salvie og røde Bær.
En let aromatisk, klar Grappa fra mesterdestillatøren, Gianni Capovilla.
Med en delikat duft af gule Ferskner, Appelsinskal, Lavendel og vilde Urter.
Capovilla er måske Italiens dygtigste destillatør.
Intenst duftende Grappa lavet på tørrede Corvina- og Rondinelladruer, der benyttes til at lave Amarone. Grappaen indfanger druernes lyse og bæragtige noter og kombinerer samtidigt med mere mørke noter af Rosiner, Peber og Figner.
En særlig selektion af kvas fra Pinot Noir- og Barberadruer.
Pot still-destilleret med damp i kobberkedler. Ståltankslagret i 3-6 måneder.
Med en elegant og harmonisk duft. Smagen er tør og ”rank”.
Klassisk espresso kaffe fra Syditalien, som er er lavet på blend af prestigefyldte bønner fra Brasilien, Indien, Indonesien og Afrika. Kaffen er aromatiseret med noter af kakao og ristet byg, smagen er cremet med hints af sødme.
Kaffe lavet på 100% arabica bønner fra Brasilien, Honduras, Indien og Columbien. Perfekt til cappuccino. God konsitens, med cremet smag hvor der spredes aroma af sultana rosiner, blåbær og kirsebær. Efterlader en smag med noter af kaffe is og maltkiks.
Blend af 60% arabica og 40% rubusta bønner fra Columbia, Indien og Brasilien. Rig på gylden creme. Kaffen har blød syrlighed med noter af kandiserede frugter, malt og kakaokiks. Lang vedvarende eftersmag der fylder munden.
Førsteklasses blend fra Brasilien. Balanceret base med intens aroma. karakteriseret med perfekt match mellem syrlighed og sødme. Rund smag med noter af honning og malt, rig eftersmag af karamel, ristet toast og byg.
Hjemmelavet langtidsstegt skinke med pistacie, sød sennep og puré af æble og kanel
Homemade Ham with Apple and Cinnamon Puré, Pistachio and sweet Mustard
Ravioli med fyld af ricotta og parmesan samt mascarpone med timian og svampesauce
Raviolo pasta with Ricotta and parmesan, Mascarpone with Thyme and Mushroom ́s sauce
Gnocchi med græskar og pølse med fennikel, røget provola og pecorino
Gnocchi with Pumpkin and Sausage with Fennel, smoked Cheese and Pecorino
Braiserede svinekæber glaseret med marsala, rosiner og appelsin, samt puré af porre/kartoffel
Braised Pork cheeks with Marsala wine, Raisins and Orange with Potatoes and Leek Puré
Ricotta fondant med kandiserede appelsiner, kirsebærsauce, chokolade og ristede mandler
Ricotta hot heart with dried Orange, black Cherries, Chocolate and toasted Almond
Billeder af Rico Feldfoss
Onsdag – Lørdag: kl. 17.30 – 21.00.
Søndag – Tirsdag: Lukket.
Vi holder åbent på lukkedage eller frokost
for selskaber, der bruger minimum 9.000,- kr.